Yukarı Veysi Bayatlı Mezrası İlkokulu
Yukarı Veysi Köyü Bayatlı Mezrası İlkokulu
(0__) ___-____

VİZYON

Yaptığımız özgün çalışmalarla, toplumun özelliklerine uygun ancak evrensel özellikleri de göz ardı etmeyen ,personellerinin yüksek motivasyon ile çalıştığı ve bu motivasyonun getirdiği olumlu özellikleri çocuklara yansıttığı ,çocukların bilgi edinmede oyun,gözlem ve duygularını kullanarak hem kendilerini ve birbirlerini tanımaya hem de dünyanın nasıl işlediğini anlamaya çalışmalarını teşvik eden ,çocuğun öğrenmede etkin , seçici ve karar verici, öğretmeninin ise daha pasif, teşvik edici, öğrenmeyi kolaylaştırıcı bir görev üstlenmesini sağlayan , velilerin bu okulda olmaktan gurur ve mutluluk duyduğu , çocuklara ,onların daha sonraki eğitimlerine temel oluşturacak, kaliteli eğitim veren karşılıklı etkileşim içinde, şeffaf , geri bildirimlere dayalı istekler doğrultusunda gelişmeye açık , personelinin , velilerinin ve öğrencilerinin bir parçası olmaktan gurur duyduğu , araştırmacı kimliğini yeni projeler ile destekleyen , bilime katkıda bulunan ve sürekli gelişim gösteren bir okul olmaktır.

MİSYON

Okulumuz Yukarı Veysi Bayatlı Mezrası İlkokulu´ nda öğrenciler, bilgiyi ezbere dayalı değil , sorgulayarak, yaparak ve yaşayarak edinirler. Çocuklar öz disiplinli ve benlik saygısı gelişmiş, toplumda birey olarak yer aldığının farkında olan , paylaşımcı , kendini ifade edebilen , sorumluluk sahibi, kendi haklarını korurken başkalarının hakkına saygı gösteren , gelenek ve göreneklerimize karşı duyarlı , doğayı koruyan ve Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bireyler olmak üzere eğitim alırlar. Kurumumuzda açık kapı politikası izlenmektedir; başta velilerimiz olmak üzere herkes , okulumuzu ziyaret edebilir. Yukarı Veysi Bayatlı Mezrası İlkokulu olarak ailelerimizin katılımını gönülden desteklemekte, onlara kendilerini çocuk eğitimi ve gelişimiyle ilgili konularda geliştirebilecekleri ,öğretmenlerimizle birlikte çocuklarının eğitimiyle ilgili sorumlulukları paylaşabilecekleri ve sınıflarında çocuklarıyla birlikte vakit geçirebilecekleri bir ortam sunmaktayız.

TAM GÜN

SOBA

Uydu İnternet (VSAT)

İl merkezine 90 km,ilçe merkezine ise 11 km uzaklıktadır.

Kitap Diyarbakır Sıfır Atık